AMERIKANSK ADVARSEL MOD ISÆR MOBILTELEFONER

En aktuel  offenliggjort grundig kinesisk forskergruppe har undersøgt mikrobølgers indflydelse på nervesystemet samt risiko for Alzheimers, den mest udbredte form for demens. Deres studie konkluderer  blandt andet:
- We can conclude that the current exposure to microwaves during the use of cell phones is not safe for long-term exposure, despite the current scientific opinion.
De har vist, at potentielt skadelige virkninger fra mikrobølger på hjernen bl.a. kan føre til udvikling af Alzheimer Demens. Der er udbredt bekymring vedrørende de skadelige virkninger af eksponering for mikrobølger på humane væv og den efterfølgende potentielle trussel af kræft, og den forstår de kinesiske forskere, for de kan ikke udelukke at  mobiltelefonsignaler ind i hjernen på børn kan give alvorlige neurologiske beskadigelser, sådan som det fremgår i rotteundersøgelser.
De knytter også den stigende hyppighed i forekomsten af hjernekræft hos unge sammen med mikrobølger (Radiofrekvent elektromagnetisk felter).
De finder den øgede risiko for tumorer i hovedet, forbundet med langvarig mobiltelefonbrug, tydelig, eftersom radiofrekvenser kan forårsage blod-hjerne-barrieren til at lække, og fremme beskadigelse af genetisk materiale, som fører til forstadier til kræft.
Dette og flere andre advarsler findes i det vigtige kinesiske videnskabelige studie. Det er  glædeligt, at forskernes resultater så tydeligt er argumenter for, at det er nødvendigt at benytte det såkaldte forsigtighedsprincip, så brug af mobiltelefoner mm begrænses.
(Ændret mandag den 10. oktober)
Artiklen indeholder 52 henvisninger til understøttende forskningsresultater.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5038365/