DERFOR ER HØRINGEN LIVSVIGTIG

Den meget dygtige Kim Horsevad viser i denne samtale fra august 2015, hvorfor morgendagens høring på Christiansborg er så rystende aktuel og nødvendig. Blandt andet viser han et af Lennart Hardell's forskningsresultater, der klart konkluderer stigning i hjernekræft på grund af mikrobølge-stråling. Lennart Hardell deltager som en af eksperterne ved Sundheds- og Ældreudvalgets høring, hvor han vil fortælle om de nyeste resultater.
I slutningen af det 17 minutter lange interview på Familiekanalen demonstrerer Kim Horsevad, at en lysdiode kan aktiveres alene af strålerne fra en mobiltelefon med aktiv mobildata !
Og på baggrund af forskning anno 2015 konkluderer han, at den manglende beskyttelse af befolkningen mod mikrobølger med største sandsynlighed er værre end den forsinkede reaktion på tobak, asbest og thalidomid.

Kim Horsevad udgav samme år en meget anerkendt bog: "Kortlægning af Bioreaktivitet ved Mikrobølger i nontermiske Intensiteter" .

Man kan se høringen som et resultat af en tvivl om Sundhedsstyrelsens ageren. Eksempelvis havde det forrige udvalg også emnet på dagsordenen ved nogle spørgsmål til ministeren, besvaret af Sundhedsstyrelsen, samt ved foretræder. Styrelsen har siden 2012 oprettet et Institut for Strålesikkerhed uden eksperter og tilknyttede konsulenter. Og dets enhedschef er grebet i en væsentlig udeladelse (link2). Desuden er styrelsen ikke ajour med forskningen (link 3). Det er det, udvalget nu ønsker at blive.
Sundhedsstyrelsen har meldt afbud med henvisning til, at ministeren er forhindret i at deltage i høringen. Det synes ellers påkrævet, at de danskere, der har ansvaret for landets retningslinjer på området, forsvarede dem overfor kyndige modstandere.

Det bliver spændende at se, om den hovedansvarlige for de manglende restriktioner i Danmark sidder i Landstingsalen. Professor Christoffer Johansen, Kræftens Bekæmpelse, har med sin Kohorte givet begrundelserne for, at strålingen fra mobilbrug ikke kan give kræft. Men den blev så iøjnefaldende designet til at glæde industrien, at WHO's ekspertpanel så helt bort fra dens resultater - modsat Lennart Hardell's.

Samtalen er et genopslag, men da intet andet dansk medie indtil nu har bragt noget lignende, fremhæves det her som god baggrundsviden til høringen.

http://familiekanalen.tv/?portfolio=ehs-foreningen-kim-horsevad
http://helbredssikker-telekommunikation.dk/nyheder/sis-ekspertise-uden-e...
http://helbredssikker-telekommunikation.dk/nyheder/sundhedsstyrelsen-er-...