VIGTIGE MÅNEDER FORUDE

Det er i år WHO's ekspertpanel skal genvurdere de radiofrekvente elektromagnetiske stråler og felters kræftpotentiale, men også inddrage de bioenergiske og neuroloigiske aspekter. Og det samtidig med, at det velansete National Toxicoligy Program er kommet med en endnu stærkere konklusion på sin store undersøgelse end den foreløbige, der blev offentliggjort sidste år. Det bliver svært at undgå at opgradere risikoen fra muligvis kræftfremkaldende til sandsynligvis eller ER kræftfremkaldende. Men den meget rige industri har sikret sig god indflydelse i ekspertpanelet, så ....
Og så er der kommunal- og regionsrådsvalg, hvor vi vel igen ikke møder temaet, selv om lokalpolitikerne faktisk på dette område kan udrette noget. F.eks. indføre restriktioner for brugen af wifi i sine institutioner.
Nedenstående er en (for) lang kommentar, der aldrig vil blive optaget i et dansk medie.
 Liselott Blixt er sammen med Per Clausen/Maria Gjerding indtil nu, de eneste danske folketingspolitikere, der har interesseret sig for, hvad der mere og mere  tegner til en katastrofe for mennesker og natur.

Dokumenter: