Advokatfirma tilbyder gratis retshjælp til personer skadet af EMR

Premier Compensation Lawyers

Det Australske advokatfirma 'Premier Compensation Lawyers' med afdelinger i Sidney, Brisbane, West Perth og Liverpool opfordrer folk til at tage kontakt til advokatfirmaet, hvis de oplever helbredseffekter, som menes at være forårsaget af elektromagnetisk stråling (EMR). Advokatfirmaet har et "no win no fee" koncept, så de er ret selvsikre på deres rådgivning og økonomi i denne type retssager. Nedenstående tekst er oversat fra advokatfirmaets hjemmeside:

Hvis du mener, ​​at virkningerne af WiFi, mobiltelefoner eller mobiltelefon base stationer har forårsaget skader på dig selv, dit barn / børn eller en ven, er du ikke alene. Den stadig mere udbredte brug af WiFi på tværs af erhvervslivet og offentlige institutioner (især i skoler) er en samfundsudvikling, der går imod den hurtigt voksende mængde af troværdige videnskabelige beviser, der gør det mere og mere tydeligt, at udsættelsen for endda lave niveauer af elektromagnetisk stråling (også kendt som EMR), som inkluderer WiFi, over tid er associeret med en bred vifte af alvorlige og skadelige sundhedseffekter.

Disse sundhedseffekter kan omfatte:

 • tilbagevendende eller vedvarende hovedpine, kvalme, søvnforstyrrelse, træthed og nedsat koncentrationsevne
 • skade på dine reproduktive organer (inklusive sædceller)
 • påvirkende embryonal og foster udviklingen
 • neurologiske / neuropsykiatriske ændringer (herunder påvirker humør og indlæringsvanskeligheder)
 • udvikling og funktion af hjernen
 • celledød
 • endokrine(hormonelle) ændringer (såsom bugspytkirtlen)
 • calcium overbelastning
 • øget oxidativt stress
 • DNA-skade
 • udvikling af kræft og tumorer

Så længe siden som i 2011 klassificerede Verdenssundhedsorganisationen EMR som en klasse 2B ”mulig kræftfremkaldende” for mennesker. Siden da er den videnskabelige evidens styrket, og mange videnskabsfolk overalt i verden opfordrer nu til, at klassificeringen opgraderes.

I de senere år er det stadig blevet mere veletableret, at der er adskillige skadelige sundhedseffekter af EMR, hvoraf nogle kan være akutte (såsom for personer med elektromagnetisk følsomhed), men mange af dem er ikke øjeblikkelige, men er kumulative og irreversible.

Børn har den største sandsynlighed, for at lide under de skadelige virkninger af EMR på grund af at deres krop er under udvikling og udsat for længere daglige / årlige / levetids eksponering for EMR fra alle kilder, inklusive de fleste timer af dagen, hver skoledag (som de ikke har andet valg end at deltage i). Børn er dog ikke de eneste, der er berørt.

I 2015 opfordrede omkring 190 forskere og læger fra hele verden til langt strengere krav til EMR end der i øjeblikket findes i nogle vestlige lande, inklusive Australien. Denne gruppe er nu steget til over 240 videnskabsfolk og læger fra 42 lande.

Også i 2015 udelukkede 'Lloyds of London', en af ​​verdens største forsikringsselskaber, som standard fra sine politikker ethvert krav om EMR-skade. Det gjorde de med god grund, og mange forsikringsselskaber over hele verden har gjort det samme. Selv forsikringsselskaber ser EMR som en betydelig skaderisiko. Enhver virksomhed / regering / skole, der ikke er dækket af en forsikring for skade forårsaget af EMR (inklusive WiFi), kan være ansvarlig for skader, der er forårsaget af EMR nu og i fremtiden

Adskillige lande og regionale områder overalt i Europa og endda lande som Cypern og Israel har forbudt WiFi på skoler på grund af risikoen for skadelige sundhedseffekter på børn. Retssager vedrørende EMR i Europa er lykkedes, og i Australien har en statsansat med succes sagsøgt det føderale regeringsorgan og opnået erstatning for en EMR-relateret skade for kvalme, desorientering og hovedpine.

Så sent som i 2018 bekræftede en langtidsstudie i USA (Federal Department of Health's National Toxicology Program), at der er "klare beviser" for, at langtidseksponering for EMR forårsagede en bestemt kræfttype hos rotter, samt flere andre kræfttyper betragtes som "sandsynlig." Resultaterne af denne undersøgelse blev gentaget af en lignende uafhængig undersøgelse i Italien (det prestigefyldte Ramazzini-institut).

I januar 2019 er den italienske regering blevet beordret af sine domstole til at gennemføre en offentlig opmærksomheds- og informationskampagne vedrørende de sundhedsmæssige risici forbundet med EMR, som påbegyndes i juli 2019.

På trods af at de påstår andet, har australske myndigheder (inklusive skoler) og virksomheder længe været opmærksom på de potentielle negative sundhedsmæssige virkninger af EMR, herunder mobiltelefoner, WiFi og mobil basestationsmaster.

Emeritus-professor Anthony Miller, en af ​​verdens førende eksperter på kræft, afviser telekomindustri og regerings påstande, om at EMR ikke kan forårsage skade som "direkte falsk" og antydningen om, at der ikke er nogen "etablerede" sundhedseffekter som "vildledende".

Hvis du er bekymret for EMR-eksponering, og du mener, at det kan have forårsaget dit eller dit barns sundhedsmæssige problemer eller skade, bedes du kontakte os

No Win No Fee

Advokatfirmaet har stor tillid og opererer med et "No Win No Fee" koncept. -man betaler kun hvis man vinder sagen.

De skriver:
Ved at være parat til at handle på et "no win no fee"-basis viser vi vores tillid de råd, vi leverer. Vi trækker på den rådgivning, der gives til klienter om udsigterne til at bringe sagen med succes. Vi er parate til at stole på at vores råd er korrekte. Vi er parate til at bruge vores tid og penge for at sikre, at dit krav bliver sucessfuldt.

Da der ikke er nogen forhåndsudgifter, er du mere end velkommen til at undersøge muligheden for at forfølge et krav.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har et krav eller ikke, er du velkommen til at kontakte os, og vi vil starte med at give dig råd om, om du måtte have et krav.

Selvom vi ikke får betaltling i det usandsynlige tilfælde, at der ikke er et vellykket resultat, kan det samme ikke siges for prisen for den succesrige part. Den almindelige ordning er, at vinderne betaler taberens omkostninger for en part / parts basis, og dette er de omkostninger, som du måtte være ansvarlig for.

Alle aspekter af omkostninger vil blive drøftet med dig i detaljer af Premier Compensation Lawyers og omkostningsaftaler og dokumenter leveret som krævet i loven skitserer, at vi er parate til at handle på dine vegne til din personskadesag på et "no win no fee" -basis

Kilde: Se advokatfirmaets hjemmeside:
https://premiercompensationlawyers.com.au/service/compensation-law/wifi/
https://premiercompensationlawyers.com.au/no-win-no-fee/