Mobilmaster skader

I et  japanske studie påvises, hvor mange skavanker/sygdomme, der forsvinder, når to mobilmaster oven på en bolig med 122 beboere fjernes. Først foretog forskerne grundige interviews med beboerne, mens de to master, 800 Mhz og 2 Ghz, stadig var der, og så gentog de det tre måneder efter, masterne var væk. En del beboere slap helt for generende skavanker.   For eksempel de 21 af de 107 beboere, der svarede, som led af træthed og tab af motivation, de 17, der havde klaget over problemer med øjnene, de 11 med nervøsitet og de 10 med næseblod. 20 led af tinnitus. Uden masterne led kun 5 af det.
Dokumentet er på tysk, men på side 2 er det engelske abstract. Og på side 5 en liste over diverse symptomer før og efter, masterne blev fjernet. En soleklar og foruroligende forbedring af beboernes helbred. Og dermed en stærk indikation for, at mobilmaster er helbredsskadende.
I Danmark må mobiloperatørerne opsætte mobilmaster, hvor de vil, og mange danskere bor med en mobilmast på eget eller nabos tag . 
 

Download undersøgelsen som PDF.