Mobilundersøgelse fra Kræftens Bekæmpelse kræves trukket tilbage

Flere internationale eksperter kræver nu, at den seneste mobilundersøgelse fra Kræftens Bekæmpelse trækkes tilbage, fordi den har mange alvorlige fejl. I undersøgelsen blev det konkluderet, at mobiltelefoni ikke fører til kræft. Undersøgelsen har tidligere mødt massiv international kritik.

Den finske professor og mobilstrålingsekspert Dariusz Leszczynski, fra den finske strålingssikkerhedsmyndighed STUK, kræver, at British Medical Journal (BMJ) øjeblikkeligt trækker den mobilundersøgelse tilbage, som de publicerede for Kræftens Bekæmpelses i oktober 2011, fordi undersøgelsen er fyldt med alvorlige fejl og der ikke er dækning for konklusionen om at mobiltelefoni ikke øger kræftrisikoen.

Dariusz Leszczynskis krav er fremsat i fredags i Washington Times. Foreløbigt bakker Lloyd Morgan, direktør i det Amerikanske Hjernekræftregister, op om kravet.
http://communities.washingtontimes.com/neighborhood/between-rock-and-har...

Undersøgelsen fra Kræftens Bekæmpelse blev allerede ved publiceringen mødt med massiv kritik fra førende forskere og WHO, som blandt andet kaldte den alvorligt fejlbehæftet og vildledende. Der kan læses mere om dette i artiklen "Kræftens Bekæmpelse vildlleder".
http://helbredssikker-telekommunikation.dk/sites/default/files/Kræftens...

Vi følger op på historien…

Obs. Den svenske prisbelønnede strålingsjournalist Mona Nilsson har den 22, december skrevet en artikel om historien:
http://mobiltelefoni.tv/2011/12/22/professor-kraver-att-mobilstudie-dras...