Skriv under på international Stop 5G Space Appeal

International Stop 5G Space appeal

Arthur Firstenberg Administrator for "International Appeal to Stop 5G on Earth and in Space" skriver:
Privat personer kan nu underskrive International stop 5G Space Appeal.
Vi har brug for så mange underskrifter som muligt i løbet af den næste måned.
På vegne af Jorden takker jeg jer som allerede har skrevet under. Vi samler så mange frivillige som muligt fra hele verden, som vil overrække denne appel til regeringer i alle nationer i oktober måned.

Skriv under her

130,000 Underskrifter

Den Internationale Appel for at Stoppe 5G på Jorden og i Rummet er nu blevet oversat til 30 sprog. Den er underskrevet af mere end 129,000 individer og mere end 1,100 organisationer fra 203 lande og territorier. De inkluderer:

3,381 Forskere
1,913 Læger
5.848 Ingeniører
3.525 Psykologer, psykoterapeuter og socialarbejdere
3.052 Sygeplejersker

Alle underskrifter kan findes på vores hjemmeside, og antallet af underskrifter opdateres nu automatisk i realtid. Jeg har lige tilføjet en ny kategori underskrivere: biavlere. Dette skyldes, at biavlere fra hele verden tilmelder sig i et stigende antal, og fordi 5G udgør en trussel mod honningbier verden over.

*** Organisationer, der underskrev mellem 3. juni og 28. juli, skal underskrive igen. Af grunde, der ikke er klare, blev alle organisations underskrifter, indsendt mellem 3. juni og 28. juli, blokeret af min e-mail-udbyder, og disse underskrifter er gået tabt. Problemet er nu løst. Bemærk alle organisationer, som er tilknyttet: Hvis i underskrev appellen i løbet af dette tidsrum, og jeres navn ikke vises på siden 'Organizations' på vores websted, skal de underskrive igen her: https://www.5gspaceappeal.org/sign-organization.

Donation til 5G retssag i USA

Tak til alle, der allerede har doneret. Sammen med den internationale appel om at stoppe 5G på jorden og i rummet, finansierer vi en retssag om at stoppe 5G i USA. Vores mål er at samle en million dollars. Dette ville betale vores advokater, og give oppmærksomhed over hele verden. (Det er Amerikanskke FCC som har givet tilladelse til at opsende 5G satelliterne). Kontakt mig, hvis du kan hjælpe med fundraising. Donationer fra ti dollars op til et par tusind dollars kan laves på vores hjemmeside, her:

Donation til Retssag

Med Venlig Hilsen

Arthur Firstenberg, Administrator
International Appeal to Stop 5G on Earth and in Space
P.O. Box 6216
Santa Fe, NM 87502
USA
Tel: +1 505-471-0129
Email: https://www.cellphonetaskforce.org/contact-us/
https://www.5gSpaceAppeal.org

Læs retsdokumentet til retssagen herunder "Doc-19-First-Amended-Complaint.pdf"