SLUK - også for wifi.

Pensioneret psykolog Bente-Ingrid Bruun er af gode grunde meget utilfreds med, at forfatteren til den meget omtalte bog "SLUK" har valgt ikke at bekymre sig om strålingens skadevirkninger. Her er hendes åbne brev. Læs også pdf-versionen af "Opfølgning".

 

Kære adm. dir. Nis Alstrup og innovationschef, læge Imrad Rashid

Aleris-Hamlet har fokus på udvikling af mobile / digitale arbejdsmetoder, og I er på forkant med udvikling af digitale arbejdsrutiner og velfærdsteknologi samt nye applikationer til blandt andet smartphones.

Jeg er på ingen måde imod digitalisering samt brugen af digitalisering via kablede forbindelser, men når I anbefaler applikationer til trådløs højteknologi som smartphones, så er I også nødt til at inddrage fakta omkring de helbredsskadelige virkninger af trådløs teknik.

Det er uholdbart, når Aleris-Hamlet og Imrad Rashid undlader at inddrage dokumentation fra biofysisk forskning omkring trådløs eksponering i både sin bog “SLUK” – Om at overleve i en digital verden og i opfølgende foredrag.
Det er jo en form for mørkelægning af reelle trådløse helbredsskadelige virkninger.

På et foredrag d. 2. oktober fandt jeg det nødvendigt, at gøre Imrad Rashid opmærksom på, at han bruger selektiv opmærksomhed, fordi han frasorterer den trådløse verden, som han sagde, at han ikke ved noget om.

Han opfordrede mig til at sende en mail om en trådløs problematik, som han angivelig ville kigge nærmere på.

Jeg sendte den første mail d. 4. oktober med en vedhæftet fil “Opfølgende” , der er et åbent brev, som andre er orienteret om, for indholdet skal ikke forties.

Jeg ser stadig frem til et svar, og går ud fra, at indholdet i den vedhæftede fil med titlen “Opfølgende” må have interesse generelt hos Aleris- Hamlet.

I har et ansvar for både personale og patienters ve og vel, når I bruger digitale apps. på smartphones, der oftest virker ved hjælp af WiFi routere, der er opsat indendørs, men de virker også med signaler fra ydre 3G og 4G mastesendere.

WIFi er modulerede og pulserende elektromagnetiske signaler, der influerer negativt på kroppens hjerne og signaler.

Det er den samme teknik, som bruges når børn i danske institutioner og skoler bruger Ipads.
I udlandet passer de bedre på børn og unge.

For mig at se er det lægeligt uetisk, når omsiggribende helbredsskadelig trådløs forurening bevidst frasorteres af hensyn til jeres ønske om mobile digitale løsninger.

Kig venligst på de links, som er omtalt i det vedhæftede åbne brev.

Med venlig hilsen

Bente-Ingrid Bruun

Pensioneret psykolog, der allerede i 2009 fik udgivet fagbogen “De trådløse samfund – Myter & Fakta”.

Opfølgning-1.pdf

Dokumenter: