VIDEO: SMARTMETRE ER KUN ET TILBUD

Folkene bag smartmeter dokumentarfilmen "Take Back Your Power" har gennem InPower Movement konstrueret en juridisk metode til at hæfte ansvaret for smartmeter skader, personligt på ledere af elselskaber (og vel også teleselskaber).

Deres test-runder i USA og Canada har resulteret i at flere direktører - nærmest spontant - har sagt jobbet op lige efter at de modtog dokumentationen med post.
Metoden synes at være skudsikker i USA og Canada og handler simpelthen om at forstå det at få et smartmeter som en kontrakt hvor modtageren er den med mest magt i forhandlingen. Det at selskaberne melder at man skal have et smartmeter er i bund og grund et tilbud - ligesom i enhver forretningstransaktion. Tricket som selskaberne anvender (og satser alt på) er at modtagerne ikke forstår at de kan sætte betingelser på transaktionen - ligesom når man forhandler i enhver anden køb/salg situation - og stiltiende accepterer selskabets betingelser. InPower's modtrick viser så hvordan modtageren er køberen i denne transaktion og kan vælge at stille egne betingelser for deres accept af transaktionen. Det er vildt snedigt.
Men dette afslører også at sagen er langt større end bare smartmeter. Det handler basically om hvordan landes Grundlov er blevet pakket ind i en handelslovgivning der giver corporations magten. Regeringerne er med på legen. Landene selv er en corporation og folket uvidende om at de er kunderne - og ikke bare dem der skal betale.
De 50 minutter begynder noget svulmende men det fortsætter ikke :

https://www.youtube.com/watch?v=NtIYFCjUTSo

Afsnit 2 frigives snart